36 bouwbedrijven in Bornem

Een overzicht van alle bouwbedrijven in Bornem

Gratis offertes vergelijken? "Bespaar door offertes te vergelijken!"

In Bornem zijn 36 bouwbedrijven beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle aannemers uit Bornem. Ieder bouwbedrijf heeft een eigen profiel met bedrijfsinformatie als adresgegevens, contactgegevens, bedrijfsbeoordelingen en registraties.

Bouwbedrijf Bornem gezocht?

Op Bouwbedrijfgids.be vind je altijd een geschikte bouwfirma voor jouw project. Je schakelt een bouwbedrijf of aannemer in voor diverse werkzaamheden als aanbouw, renovatie, verbouwing en nieuwbouw. Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Start nu je gratis offerteaanvraag en vergelijk aannemers uit Bornem en omgeving.

Over Bornem

Bornem is een plaats in de provincie Antwerpen en telt in totaal 21186 inwoners, verdeeld over 8774 huishoudens. Per 244 huishoudens is er 1 bouwbedrijf beschikbaar.

Vraag gratis offertes aan en bespaar!

Vergelijk bouwbedrijven en bespaar op de kosten!

bouwbedrijf Bornem

Vind snel een geschikt bouwbedrijf in Bornem!

Geef jouw verbouwing of renovatie uit handen aan een bouwbedrijf uit Bornem, en profiteer van de hoogste kwaliteit! Met de inzet van een aannemer is de klus zo snel mogelijk afgerond en weet je zeker dat de kosten niet te hoog oplopen. Bouwbedrijven bij jou in de buurt gezocht?

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Je ontvangt gratis offertes van bouwbedrijven die je zonder verplichtingen vergelijkt op prijs en aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de totaalprijs! Op deze pagina lees je wat een bouwfirma voor je kan betekenen. Je leest over de verschillende nieuwbouw en renovatiewerken en krijgt informatie over de prijzen. Tot slot lees je hoe je de beste aannemers vindt en hoe je bespaart op de kosten.Wat doet een bouwbedrijf?

Een bouwfirma is in te schakelen voor veel verschillende werkzaamheden. Natuurlijk komt een bouwfirma van pas bij grote werken, zoals het bouwen van een nieuw huis of bedrijfspand. De aannemers houden overzicht en zorgen dat de planning en het budget niet overschreden wordt.

Maar je kan bouwbedrijven ook inschakelen voor kleinere werken!

Wil jij je keuken verbouwen of je badkamer renoveren? Of is het tijd om het verouderde toilet te vervangen door een luxe hangtoilet? Ook dan zorgt een bouwfirma voor kwaliteit en efficiëntie.

Je kunt een bouwonderneming onder andere inschakelen voor de realisatie van een aanbouw of uitbouw. Start direct je gratis offerteaanvraag!

aannemer Bornem

Voordelen inschakelen van een aannemer

Overweeg jij je huis binnenkort te renoveren of wil je een zelfs een nieuw huis laten bouwen? Voor deze grote én minder grote renovaties is de hulp van een aannemersbedrijf enorm waardevol. De aannemer houdt het overzicht tijdens de verbouwing en is het centrale aanspreekpunt voor jou en eventuele onderaannemers.

De grootste voordelen op een rij:

 • Een aannemer uit Bornem neemt alle werkzaamheden uit handen.
 • Je hebt tijdens de verbouwing één aanspreekpunt.
 • Dankzij jarenlange ervaring van een algemene aannemer uit Bornem, verloopt de verbouwing veel sneller.
 • Je krijgt de verbouwing kant-en-klaar opgeleverd, dus je hoeft zelf niets meer te doen.

Kosten aannemer

Hoeveel een renovatie door een bouwbedrijf kost, verschilt per klus. Stel dat je een nieuw toilet wil laten plaatsen: de gemiddelde kosten liggen tussen de €1.700,- tot €2.500,-. Voor deze prijs laat je het oude toilet afbreken, waarna het bouwbedrijf in Bornem het nieuwe toilet opbouwt. Met de keuze voor het toilet heb je zelf een grote invloed op de totaalprijs.

Wil jij een nieuwe keuken? Houd dan rekening met kosten tussen de €10.000,- tot €25.000,-. Het bouwbedrijf in Bornem sloopt jouw oude keuken eruit, bereid de ondergrond goed voor en plaatst dan de keuken die je zelf hebt uitgezocht. Met de hulp van een aannemer uit Bornem ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Meer weten over de gemiddelde prijzen? Op deze pagina lees je meer over de aannemer prijzen.

Algemene kosten bouwbedrijf Bornem

Verbouwing Gemiddelde kosten * Prijs afhankelijk van:
Toilet €1.70,- tot €2.500,- Soort toilet
Badkamer €6.000,- tot €9.500,- Onderdelen, afwerking en soort tegels
Keuken €10.000,- tot €25.000,- Apparatuur, aanrechtblad, materiaal, grootte
Zolder €9.000,- tot €13.000,- Afwerking, isolatie
Aanbouw of uitbouw €12.000,- tot €21.000,- Grootte, materialen, ramen
Afbraakwerken €30,- tot €40,- Per vierkante meter

* Dit zijn richtprijzen incl. btw, arbeidskosten en materiaalkosten. Exacte prijzen weten? Vraag nu gratis offertes aan!


Uurtarief aannemers Bornem

€35,- tot €50,- per uur

Tarieven gebaseerd op gemiddelde tarieven

Laag tarief
€35,- per uur

Kleine verbouwing
Simpele renovatiewerken
Geen gebruik grote machines e.d.

Hoog tarief
€50,- per uur

Nieuwbouw
Grote verbouwingswerken
Gebruik van machines

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Deze factoren beïnvloeden de totaalprijs

De totaalprijs van bouwbedrijven in Bornem verschilt enorm. Dat komt onder andere doordat elke aannemer zijn eigen prijs bepaalt. Soms spreek je een vaste prijs af met het bouwbedrijf, terwijl andere aannemers juist een vaste uurprijs hanteren. Daarnaast heb je altijd de keuze voor extra opties: zoals een bouwtekening. Bij niet alle bouwbedrijven in Bornem zijn de kosten voor de bouwtekening inbegrepen. Informeer hier dus altijd naar!

De totaalprijs is afhankelijk van deze factoren:

 • De keuze voor een vaste prijs, richtprijs of uurprijs.
 • Eventuele extra opties, zoals een bouwtekening
 • De voorrijkosten
 • De materialen die je gebruikt

Hoe wordt de prijs berekend?

Een bouwbedrijf in Bornem kan werken met verschillende prijsconstructies. Welke prijsconstructie de bouwfirma hanteert hangt samen met het renovatiewerk die je laat uitvoeren. Bij grote klussen is de kans groot dat bouwbedrijven een totaalprijs of vaste prijs afspreken, terwijl aannemers in Bornem bij kleine klussen vaak met een uurprijs werken.

 • Aanneming in regie: dit zijn vaste afspraken over het uurloon of andere vaste kosten. Dit is vooral het geval bij relatief kleine werken.
 • Relatieve prijs: dit houdt in dat de aannemer in Bornem eerst een globale prijs geeft, opgevolgd door eenheidsprijzen voor verschillende diensten. Op het moment dat het bouwbedrijf van het plan afwijkt maakt hij een nieuwe berekening.
 • Vaste prijs: met een vaste prijs spreken jij en de bouwfirma vooraf de prijs vast. Hier wordt alleen vanaf geweken als beide partijen het daarmee eens zijn.
 • Eenheidsprijzen: hierbij legt het bouwbedrijf alleen de eenheidsprijzen vast. Als duidelijk is hoeveel eenheden zijn gebruikt volgt de berekening van de totaalprijs.

bouwfirma Bornem

Verbouwingswerken door een bouwbedrijf uit Bornem

Bouwbedrijven zijn in te zetten voor verschillende verbouwingswerken. Wil jij je huis verbouwen? Met de hulp van een bouwfirma ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit. Schakel een bouwbedrijven ook in voor onderhoudswerken: kleine klussen waar je zelf niet aan toe komt.

Door alle losse scharnieren, losse keukenkastjes en beschadigde gevelstenen te repareren, verbeter je de kwaliteit van je woning. Hieronder hebben we een aantal veel voorkomende verbouwingswerken voor je verzameld.

 • Onderhoud: werken waar je zelf niet aan toe komt, zoals onderhoud aan de dakgoten, losse deurkrukken repareren of het repareren van kozijnen.
 • Verbouwing: dit zijn aanpassingen aan jouw huis, zoals het plaatsen van een nieuwe keuken of een nieuwe badkamer.
 • Renovatiewerken: werken die de kwaliteit van jouw huis verbeteren. Denk hierbij aan het renoveren van de keuken, totaalrenovatie en schilder- of gyprocwerken.
 • Afbraakwerken: het afbreken van garages, tuinhuisjes of zelfs een compleet huis. Indien gewenst voert het bouwbedrijf in Bornem ook het puin voor je af.

Besparen op de kosten van jouw renovatiewerken?

Vergelijk offertes en vind het bouwbedrijf in Bornem met het beste aanbod!
Start nu je gratis offerteaanvraag!

Binnen 1 minuut geregeld.

Aannemer Bornem voor nieuwbouw en aanbouw

Naast verbouwingswerken, zijn bouwbedrijven ook in te schakelen voor nieuwbouw en aanbouw. De grootste klus is natuurlijk het bouwen van een compleet nieuw huis of bedrijfspand. Je kunt kiezen voor bestaande ontwerpen of zelfs een ontwerp op maat laten maken. Andere nieuwbouwwerken waarvoor je de hulp van een bouwonderneming kunt gebruiken, zijn het bouwen van een aanbouw of uitbouw.

 • Huis laten bouwen: realiseer de woning van je dromen met de hulp van een bouwfirma in Bornem. Zij organiseren de bouw en leveren het huis instapklaar op.
 • Nieuw bedrijfspand: een bouwbedrijf is ook in te zetten voor de bouw van een nieuw bedrijfspand.
 • Aanbouw aan huis: met een aanbouw vergroot je het woonoppervlak en verhoog je de waarde van je woning.
 • Uitbouw: een uitbouw vergroot een bestaande ruimte van je woning.

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan via het offerteformulier en krijg inzicht in de prijzen voor nieuwbouw, aanbouw of uitbouw.

bouwbedrijven Bornem

Hoe vind je een goede bouwfirma in Bornem?

Als je een klus uitbesteedt aan een bouwonderneming in Bornem, dan is het belangrijk dat je vertrouwen hebt in je aannemer. Op fgov.be lees je hoe je best een aannemer zoekt. Het is sowieso slim om te controleren of een bouwfirma erkend is. Als je een erkend bouwbedrijf kiest dan zijn de financiële capaciteiten en de kwaliteiten gecontroleerd.

 • Welke bouwmethode hanteert de bouwonderneming in Bornem?
 • Zijn de aannemers ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen? Dit controleer je op fgov.be.
 • Heeft de bouwonderneming geen financiële problemen?
 • Is de bouwfirma erkend?

Erkende aannemer gezocht?

Als je een bouwbedrijf uit Bornem wilt inschakelen, dan is het altijd verstandig om te controleren of de bouwonderneming erkend is.

Waarom?

Omdat een erkende bouwfirma in Bornem gecontroleerd is op zijn technische bekwaamheid. Met andere woorden: je weet zeker dat de erkende aannemers werken volgens de richtlijnen en goede kwaliteit afleveren. Ook worden erkende aannemers gecontroleerd op hun financiële capaciteiten.

Zo weet je zeker dat de bouwonderneming er goed voor staat, en de kans op een faillissement zo klein mogelijk is. Dit biedt jou ook financiële zekerheid! Controleren of de bouwonderneming erkend is, doe je gemakkelijk via fgov.be.


Zoek je een bouwfirma in Bornem?

Vergelijk bouwbedrijven en kies de aannemer met het beste aanbod!


Kosten bouwbedrijven Bornem: bespaartips!

Er zijn verschillende manieren om op de kosten te besparen. Kies bijvoorbeeld voor een bouwonderneming in Bornem, zodat je weet dat eventuele voorrijkosten zo laag mogelijk zijn. Daarnaast is het altijd verstandig om zelf je puin af te voeren: zo bespaar je al op de afvoerkosten.

Zo bespaar jij op de kosten van een bouwbedrijf:

 • Kies voor een bouwonderneming bij jou in de buurt. Zo bespaar je op de voorrijkosten.
 • Voer zelf het puin af, zodat je geen extra afvoerkosten betaalt.
 • Vraag premies aan, zodat je de kosten zo laag mogelijk houdt.
 • Is je huis ouder dan 10 jaar, dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief van 6%! Lees verder op belgium.be
 • Vergelijk de prijzen van meerdere aannemers en bespaar zo tot wel 40% op de totaalprijs.

Premies voor renoveren

Als jij je huis gaat renoveren, dan heb je mogelijk recht op verschillende premies. Hiermee houd je de kosten zo laag mogelijk. Op vlaanderen.be lees je meer over de premies die je bij een renovatie kunt aanvragen.

Zo is er onder andere de overkoepelende renovatiepremie. Deze premie houdt in dat je 20% of 30% van de investering terugkrijgt als je minimaal €2.500,- investeert in de renovatie. Voor welke renovatiewerken je deze premie mag aanvragen lees je op vlaanderen.be.

De Vlaamse aanpassingspremie is een premie voor 65-plussers. Wie noodgedwongen zijn woning moet aanpassen door ouderdom krijgt een premie van 50%, met een maximum van €1.250,- per categorie. Meer weten? Lees verder op vlaanderen.be.

aannemers Bornem

Bouwbedrijf Bornem gezocht? Vergelijk gratis offertes!

Of je nu een huis wilt bouwen van ruwbouw tot afwerking, of op zoek bent naar een aannemersbedrijf voor het verbouwen van je keuken of toilet: met de hulp van deze offerteservice ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en de laagste prijs. Bouwbedrijven gezocht?

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Je ontvangt dan zo snel mogelijk de prijsopgaven van meerdere bouwbedrijven bij jou in de regio. Vergelijk de prijzen en kies de bouwfirma met het beste aanbod. De aanvraag is gratis en volledig vrijblijvend: je zit dus nergens aan vast.

Start nu je gratis offerteaanvraag!


Volledig vrijblijvend!