Vind het beste bouwbedrijf in Zeebrugge

Kom gemakkelijk en snel in contact met bouwbedrijven uit Zeebrugge en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

Bouwbedrijven Zeebrugge

Top 18 bouwbedrijven in Zeebrugge

Compleet overzicht van alle bouwbedrijven in Zeebrugge en omgeving

Gratis offertes vergelijken? "Bespaar door offertes te vergelijken!"

In Zeebrugge zijn 18 bouwbedrijven beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle aannemers uit Zeebrugge. Ieder bouwbedrijf heeft een eigen profiel met bedrijfsinformatie als adresgegevens, contactgegevens, bedrijfsbeoordelingen en registraties.

Bouwbedrijf Zeebrugge gezocht?

Op Bouwbedrijfgids.be vind je altijd een geschikte bouwfirma voor jouw project. Je schakelt een bouwbedrijf of aannemer in voor diverse werkzaamheden als aanbouw, renovatie, verbouwing en nieuwbouw. Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Start nu je gratis offerteaanvraag en vergelijk aannemers uit Zeebrugge en omgeving.

Vraag gratis offertes aan en bespaar!

Overzicht van de top 18 bouwbedrijven in Zeebrugge en omgeving

Vergelijk bouwbedrijven en bespaar op de kosten!


Wat je moet weten als je een bouwbedrijf in Zeebrugge inschakelt:

  • Een aannemer of bouwbedrijf hanteert een prijs van €35,- tot €50,- per uur. De kosten zijn wel afhankelijk van de werkzaamheden die je laat uitvoeren.
  • Om je te helpen met de kosten van een verbouwing, is het mogelijk om een premie aan te vragen! Deze kan, afhankelijk van je inkomen, de renovatie en de kosten, oplopen tot wel 50% van je investering!
  • Bouwbedrijven zijn in te schakelen voor nieuwbouw én renovaties. Denk aan je keuken- of badkamerrenovatie of aan het plaatsen van een aanbouw of zelfs het bouwen van een compleet nieuw huis.
  • Wil je verzekerd zijn van de scherpste prijzen, vergelijk dan altijd 3 tot 5 bouwbedrijven. Zo weet je zeker dat je een eerlijke prijs betaalt.

Wat kost het inschakelen van een bouwbedrijf?

De kosten van een verbouwing beginnen rond de €1.700,- tot €2.500,- bij de renovatie van een toilet. Hoe groter de verbouwing, des te hoger de kosten. Bij een keukenrenovatie liggen de kosten al op ongeveer €10.000,- tot €25.000,-. Een indicatie van de gemiddelde kosten vind je in de tabel hieronder.

Gelukkig zijn er veel keuzes die je zelf maakt die invloed hebben op de prijzen. Door te kiezen voor goedkoper materiaal of minder luxe tegels of producten kun je flink besparen. Zo houd je bovendien zelf grip op de kosten.

Kosten bouwbedrijf 2024

Verbouwing Gemiddelde kosten * Prijs afhankelijk van:
Toilet €1.70,- tot €2.500,- Soort toilet
Badkamer €6.000,- tot €9.500,- Onderdelen, afwerking en soort tegels
Keuken €10.000,- tot €25.000,- Apparatuur, aanrechtblad, materiaal, grootte
Zolder €9.000,- tot €13.000,- Afwerking, isolatie
Aanbouw of uitbouw €12.000,- tot €21.000,- Grootte, materialen, ramen
Afbraakwerken €30,- tot €40,- Per vierkante meter

* Dit zijn richtprijzen incl. btw, arbeidskosten en materiaalkosten.


Wat kost een aannemer in Zeebrugge per uur?

€35,- tot €50,- per uur

Tarieven gebaseerd op gemiddelde tarieven

Laag tarief
€35,- per uur

Kleine verbouwing
Simpele renovatiewerken
Geen gebruik grote machines e.d.

Hoog tarief
€50,- per uur

Nieuwbouw
Grote verbouwingswerken
Gebruik van machines

Start nu je gratis offerteaanvraag!

bouwbedrijven Zeebrugge

Bouwbedrijf kiezen: 5 handige tips!

Ga je een bouwbedrijf uitzoeken? Dat is vast niet iets wat je elke dag doet. Lees je daarom goed in: hieronder geven we je 5 tips voor het selecteren van de beste bouwbedrijven:

Tip 1: vraag meerdere offertes aan.. Door de prijzen van meerdere bouwbedrijven te vergelijken krijg je een duidelijk beeld van de gemiddelde kosten en zo weet je bovendien zeker dat jij straks een eerlijke prijs betaalt. Om te bepalen wat voor jou het beste aanbod is, kijk je niet alleen naar de prijs: ook naar de planning, de verwachtte oplevering, de te gebruiken materialen en de garantievoorwaarden. Dit heeft allemaal een invloed op de kostprijs!

Tip 2: kies de juiste locatie. Wist je dat de prijzen van bouwbedrijven in de randstad vaak lager liggen dan op het platteland? Dat komt omdat er op het platteland minder concurrentie is. Het kan dus verstandig zijn om rond te kijken in welke omgeving de goedkoopste bouwbedrijven aanwezig zijn. Tegelijkertijd heeft het ook voordelen om te kiezen van een lokaal bouwbedrijf: je betaalt dan minder voorrijkosten.

Tip 3: reviews en ervaringen. Om te weten wat voor kwaliteit de bouwbedrijven bieden, is het verstandig om te kijken naar reviews. Op deze bedrijvengids kunnen oude klanten gemakkelijk hun recensie achterlaten en zo krijg je een duidelijke indruk van de kwaliteit. Daarnaast is het slim om in je omgeving te vragen naar ervaringen met specifieke bedrijven. Houd er wel rekening mee dat je online over het algemeen meer negatieve ervaringen vindt dan positieve. Dat komt omdat mensen graag hun klacht indienen als er iets fout gaat, maar minder snel een recensie achterlaten als alles naar wens is. Kijk daarom ook vooral naar hoe de negatieve recensie is opgepakt door het bouwbedrijf! Dat geeft je een duidelijk kijkje in de service die het bedrijf biedt.

Tip 4: vermijd een groot voorschot. Een voorschot betalen is bij een grote klus normaal. Maar dit is nooit het volledige bedrag. Over het algemeen betaal je het bouwbedrijf in specifieke termijnen, soms hangt dit samen met de werkzaamheden die het bedrijf op dat moment uitvoert. Als een bouwbedrijf een heel groot voorschot vraagt, bestaat de kans dat je een (deel van) je geld niet meer terugziet.

Tip 5: kijk naar specialisme. Wil je een hele natuurlijke badkamer laten plaatsen? Zoek dan naar een bouwbedrijf met ervaring in badkamers in die stijl. Hetzelfde geldt voor een hele klassieke keuken of een charmante dakkapel op maat. Kijk naar de werken die ze al hebben afgerond en of deze voldoen aan je eigen verwachtingen.

Besparen op de kosten van een bouwbedrijf? Gratis offertes!

Ben je nog op zoek naar een bouwbedrijf bij jou in de buurt? Door meerdere offertes met elkaar te vergelijken ben je verzekerd van het allerbeste aanbod. Dit doe je gemakkelijk met onze gratis offerteservice. Je zit nergens aan vast en kunt op je eigen gemak de prijzen van de verschillende aannemers met elkaar vergelijken! Je besparing loopt op tot wel 40%!

bouwbedrijf Zeebrugge

Hoe het werkt:

18 bouwbedrijven in de buurt

Vind snel een ervaren bouwbedrijf in je eigen regio.

Vergelijk gratis offertes

Vergelijk de bouwbedrijf offertes op prijs en aanbod.

Bespaar tot 40%

Kies het bouwbedrijf met het beste aanbod en bespaar!


Veelgestelde vragen

Hieronder lees je de antwoorden op een paar veel gestelde vragen, zodat je zeker weet dat je helemaal goed bent voorbereid op de werkzaamheden die je moet uitvoeren.


Een bouwbedrijf is in te zetten voor zowel nieuwbouw als verbouwingen en renovaties. Een paar populaire voorbeelden zijn het verbouwen van de keuken, badkamer of toilet. Daarnaast zijn bouwbedrijven ervaren in het plaatsen van een aanbouw, dakopbouw of zelfs een complete woning. Heb je een bestaand huis gekocht dat niet helemaal naar wens is, dan kun je zelfs een totaalrenovatie laten uitvoeren.
Dit hangt vooral af van je eigen voorkeuren. Natuurlijk is het belangrijk dat je kiest voor een erkend aannemer met de juiste keurmerken en goede recensies. Maar het is vooral belangrijk dat je ook een goede klik hebt met de vakman en je gehoord voelt. Laat de vakman dingen uitleggen als je iets niet begrijpt en zorg ervoor dat je een duidelijke offerte ontvangt met alle belangrijke kostenposten.
De meeste mensen gebruiken de twee termen door elkaar alsof het hetzelfde betekent. We gaan er bij een aannemer en bij een bouwbedrijf eigenlijk vanuit dat het een vakman is die je renovatie uitvoert. In de essentie klopt dat! Het verschil op papier is dat een bouwbedrijf verschillende aannemers in dienst heeft om de werkzaamheden uit te voeren!
Er zijn een aantal factoren waar je rekening mee kunt houden bij het kiezen van een bouwbedrijf. Ervaringen van je omgeving met een specifiek bouwbedrijf, het lezen van recensies online, het maken van een kennismakingsafspraak en het opvragen van offertes. Zo krijg je de mogelijkheid om meerdere bouwbedrijven te vergelijken.
Het is belangrijk dat het bouwbedrijf op de hoogte is van al je wensen. Hiervoor wordt vaak een kennismakingsgesprek ingepland. Zo kan de aannemer ook kijken naar de huidige situatie in je woning en kunnen jullie alles tot in detail bespreken. Bespreek in ieder geval de tijdsplanning en de deadlines, wat het budget is en op welke wijze je de aannemer gaat betalen. Vaak is dit met betaaltermijnen en een voorschot.
Dat hangt af van de exacte werkzaamheden die je laat uitvoeren. Bij kleinere verbouwingen kun je gewoon thuisblijven. Wel is het voor je eigen gemak misschien fijner om overdag van huis te zijn, zodat je niet de hele dag in de herrie zit. Het is verstandig om een buffer te regelen in je budget. Mochten er onverhoopte kosten bijkomen dan weet je zeker dat je dit al hebt liggen. Tot slot is goed contact met de aannemer tijdens de renovatiewerken fijn: zo hoef je niet contact te onderhouden met alle verschillende onderaannemers.

Gratis bouwbedrijf offertes vergelijken!