Vind het beste bouwbedrijf in Nieuwenhove

Kom gemakkelijk en snel in contact met bouwbedrijven uit Nieuwenhove en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

Bouwbedrijven Nieuwenhove

Top 12 bouwbedrijven in Nieuwenhove

Compleet overzicht van alle bouwbedrijven in Nieuwenhove en omgeving

Gratis offertes vergelijken? "Bespaar door offertes te vergelijken!"

In Nieuwenhove zijn 12 bouwbedrijven beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle aannemers uit Nieuwenhove. Ieder bouwbedrijf heeft een eigen profiel met bedrijfsinformatie als adresgegevens, contactgegevens, bedrijfsbeoordelingen en registraties.

Bouwbedrijf Nieuwenhove gezocht?

Op Bouwbedrijfgids.be vind je altijd een geschikte bouwfirma voor jouw project. Je schakelt een bouwbedrijf of aannemer in voor diverse werkzaamheden als aanbouw, renovatie, verbouwing en nieuwbouw. Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Start nu je gratis offerteaanvraag en vergelijk aannemers uit Nieuwenhove en omgeving.

Vraag gratis offertes aan en bespaar!

Overzicht van de top 12 bouwbedrijven in Nieuwenhove en omgeving

Vergelijk bouwbedrijven en bespaar op de kosten!


Wat je moet weten als je een bouwbedrijf in Nieuwenhove inschakelt:

  • Het uurtarief van een aannemer of bouwbedrijf is gemiddeld €35,- tot €50,- per uur, maar de totale kosten hangen sterk af van de klus die je laat uitvoeren.
  • Bouwbedrijven zijn in te schakelen voor zowel verbouwingen als nieuwbouw. Een paar voorbeelden zijn het plaatsen van een aanbouw of opbouw, het renoveren van de badkamer of keuken of een totaalrenovatie waarbij het hele huis in één keer wordt aangepakt.
  • Voor veel renovatiewerken in het huis kun je de Mijn Verbouwpremie aanvragen, waardoor je een deel van de kosten weer terugkrijgt. De hoogte van de premie hangt weer af van de werken en je inkomen.
  • Met onze bedrijvengids is het gemakkelijk om meerdere bouwbedrijven met elkaar te vergelijken. Zo vind je gemakkelijk de aannemer met het beste aanbod en bespaar je bovendien tot 40%.

bouwbedrijven Nieuwenhove

Wat kost een bouwbedrijf?

Het uurtarief van een bouwbedrijf is ongeveer €35,- tot €50,-. Hoe hoog de kosten zijn voor je klus, hangt af van de werkzaamheden en de materialen. Voor een nieuwe badkamer betaal je ongeveer €6.000,- tot €9.500,- en een renovatie op zolder gaat ongeveer €9.000,- tot €13.000,- kosten. Wil je een aanbouw of uitbouw laten plaatsen, houd dan rekening met prijzen tussen de €12.000,- tot €21.000,-.


Wat kost een bouwbedrijf in Nieuwenhove per uur?

€35,- tot €50,- per uur

Tarieven gebaseerd op gemiddelde tarieven

Laag tarief
€35,- per uur

Kleine verbouwing
Simpele renovatiewerken
Geen gebruik grote machines e.d.

Hoog tarief
€50,- per uur

Nieuwbouw
Grote verbouwingswerken
Gebruik van machines

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Besparen op de kosten van een bouwbedrijf? Handige tips!

Het inhuren van een bouwbedrijf is een grote uitgave. We geven je daarom praktische tips om zoveel mogelijk te besparen op de kosten!

  • Tip 1: check hoe je in aanmerking komt voor een premie. Voor veel verbouwingswerken kun je een premie krijgen. Check op welke manier jij voor jouw verbouwing een premie kunt aanvragen. Misschien moet je voldoen aan een paar voorwaarden, zoals het plaatsen van extra isolatie. Hiermee kun je een groot deel van de kosten weer terugkrijgen!
  • Tip 2: laat alles casco opleveren. De binnenkant van je aanbouw, opbouw, dakkapel of zolderrenovatie wordt dan leeg opgeleverd. Je bent zelf nog verantwoordelijk voor de afwerking. Als je hier de tijd voor hebt, kun je dat redelijk goedkoop zelf doen. Alle belangrijke werkzaamheden, zoals het aanleggen van elektriciteit en lichtpunten, wordt wel voor je gedaan.
  • Tip 3: bereid de werkzaamheden zelf goed voor. Zoek uit wat er nodig is zodat de vakman direct aan de slag kan. Zoals de oude keuken verwijderen of de leidingen alvast goed aanleggen. Voorkom dat je de vakman in de weg loopt, want dan ben je uiteindelijk duurder uit. Dit kun je controleren door vooraf te vragen wat je zelf alvast kunt uitvoeren.
  • Tip 4: kies een aannemer of bouwbedrijf in je eigen regio. Zo houd je de voorrijkosten en leveringskosten zo laag mogelijk en ben je uiteindelijk een stuk goedkoper uit.
  • Tip 5: vergelijk altijd de prijzen van meerdere bouwbedrijven. Omdat elke aannemer zelf een eigen prijs bepaalt, kan hier flink verschil in zitten. Door te vergelijken krijg je een duidelijk beeld van de gemiddelde kosten en kies je een bedrijf met een eerlijke prijs.

bouwbedrijf Nieuwenhove

Hoe het werkt:

12 bouwbedrijven in de buurt

Vind snel een ervaren bouwbedrijf in je eigen regio.

Vergelijk gratis offertes

Vergelijk de bouwbedrijf offertes op prijs en aanbod.

Bespaar tot 40%

Kies het bouwbedrijf met het beste aanbod en bespaar!


Veelgestelde vragen

Hieronder lees je de antwoorden op een paar veel gestelde vragen, zodat je zeker weet dat je helemaal goed bent voorbereid op de werkzaamheden die je moet uitvoeren.


Op onze bedrijvengids vind je een overzicht van alle bouwbedrijven in jouw regio. Met één druk op de knop krijg je meerdere offertes om te vergelijken, zodat je een goed beeld hebt van de gemiddelde kosten. Een betrouwbaar bouwbedrijf is eerlijk over de prijzen en de manier waarop deze opgebouwd is. Ze geven ook eerlijk antwoord op je vragen en geven een duidelijke planning en oplevering aan.
Vaak begint het met een offerte. Wanneer je deze goedkeurt komt er een vakman langs voor een kennismakingsgesprek. Hierin kun je al je wensen duidelijk maken en op tafel leggen. Je bespreekt welke materialen er gebruikt worden, of er nog extra werkzaamheden zijn die uitgevoerd moeten worden en wanneer de werkzaamheden afgerond moeten zijn. Daarna gaan de vaklui op de afgesproken datum aan de slag. In de meeste gevallen betaal je een voorschot en betaal je de rest van de verbouwing af in termijnen. De laatste termijn pas na de oplevering als alle problemen zijn opgelost.
Kijk niet direct naar de totaalprijs, maar ook naar hoe deze is opgebouwd. Bepaal wat jij hierin belangrijk vindt: wil je de beste materialen voor een duurdere prijs of vind je goedkoper materiaal voor een lagere prijs ook prima? Dit geldt ook voor de voorwaarden en de planning. Betaal je liever iets meer voor een bedrijf dat de klus sneller kan afronden of vind je het prima om wat langer te wachten voor een lagere prijs? Zo weet je zeker dat je kiest voor het beste aanbod voor jou!
In België zijn er een aantal labels en keurmerken waar je rekening mee kan houden. Deze geven aan dat het bedrijf betrouwbaar is en voldoet aan strenge kwaliteitseisen. Dit zijn onder andere:

Bouwunie: deze vereniging informeert alle aangesloten bouwbedrijven over eventuele veranderingen in de sector. Het is een keurmerk voor zowel zelfstandige aannemers al kmo-bedrijven.
Energiebewuste aannemer: dit label geeft aan dat het bouwbedrijf in kwestie een stapje extra zet op het gebied van milieuvriendelijkheid en energiebewustzijn.
Confederatie bouw: deze partij vertegenwoordigt alle bouwbedrijven in België. Is de aannemer hier niet bij aangesloten, dan is deze dus minder betrouwbaar.
Het is belangrijk dat het bouwbedrijf op de hoogte is van al je wensen. Hiervoor wordt vaak een kennismakingsgesprek ingepland. Zo kan de aannemer ook kijken naar de huidige situatie in je woning en kunnen jullie alles tot in detail bespreken. Bespreek in ieder geval de tijdsplanning en de deadlines, wat het budget is en op welke wijze je de aannemer gaat betalen. Vaak is dit met betaaltermijnen en een voorschot.
Een bouwbedrijf betaal je meestal in termijnen. Het is normaal om voor een grote klus een voorschot te betalen, maar dit is nooit het totale bedrag! Een percentage tussen de 5% en 15% is normaal. In veel gevallen betaal je verschillende termijnen totdat het hele bedrag is voldaan. De laatste termijn is pas na de oplevering van het project. Houd er wel rekening mee dat de betaalwijze kan verschillen per vakman en het dus kan voorkomen dat je op een andere wijze betaalt. Zolang jij je comfortabel voelt bij de betaling en niet vooraf al een te groot deel hoeft te betalen is dit geen enkel probleem.

Gratis bouwbedrijf offertes vergelijken!